FreeForm FreeForm SkiTrainer

SKU: FF-SKI EAN: 8719699864603

FreeForm SkiTrainer

Een High-End professionele SkiTrainer met een sublieme beweging. Een perfecte SkiTrainer voor de veeleisende thuissporter maar ook een perfecte SkiTrainer voor commercieel gebruik binnen bijvoorbeeld crossfitboxes, PT studio's, fysiopraktijken of instellingen zoals brandweer of politie.

Deze SkiTrainer van FreeForm is gebaseerd op de zelfde basis als de R2000 Air Rower van FreeForm en is voorzien van een ultra vloeiend lopende luchtweerstand welke in 9 weerstanden te verstellen is. Het lichtgewicht frame is gemaakt van veerstaal. Dit zorgt voor een zeer sterk frame, wat toch erg licht is. Dit maakt de SkiTrainer ook goed te verplaatsen.

De SkiTrainer is zowel met een wall-mount als met een voetplaat leverbaar.

Luchtweerstandssysteem met negen posities

Het luchtweerstandssysteem van de FreeForm Air Rower heeft negen weerstandsinstellingen die eenvoudig op het deksel van de windturbine kunnen worden ingesteld. Hoe hoger de instelling die u kiest, hoe meer lucht in de turbine stroomt. U kunt uw training dus aanpassen aan uw individuele fitnessniveau - of u nu een beginner of een professional bent.

Elite Performance Monitor

De uitgebreide monitor van de FreeForm Air Rower zorgt ervoor dat je alle belangrijke dat data live kunt volgen. Zo geeft de monitor de volgende waardes weer:

  • Slagen per minuut
  • Tijd
  • Afstand
  • Hartslag
  • Calorieverbruik
  • Wattage
  • "Paddle Width"

 

Smartphonehouder voor multimedia-entertainment

Nu kunt u tijdens het trainen films, uw favoriete tv-series of training- en roeivideo's op uw smartphone bekijken. Je zult in staat zijn om grotere afstanden af ​​te leggen en steeds nieuwe trainingsdoelen te bereiken!

Levertijd is 3 werkdagen
Stock: 16
€ 895.00
Aantal stuks:

Bijpassende artikelen