GorillaGrip Outdoor oplossingen

GorillaGrip Outdoor oplossingen

Altijd buiten sporten, ongeacht wat voor het weer het is. Je doet het met de robuuste outdoor workout rigs en accessoires van GorillaGrip. Het maakt elke crosstraining veilig en gevarieerd. De outdoor collectie is er voor de professionele sporter, trainer en recreatieve sporter.

De outdoor producten zijn wat betreft uiterlijk gelijk aan de indoor producten, alleen hebben deze een (extra) beschermende laag. Deze laag bestaat uit een thermisch verzinkte laag met daar overheen poedercoat. Gemaakt om een eeuwigheid mee te gaan. En veilig voor alle soorten sporten. 

De outdoor workout rigs en accessoires worden in de eigen GorillaGrip fabriek in Nederland gemaakt en voldoen aan een hoge kwaliteitsdrempel. 

Lesen Sie mehr

Workout Rigs PRO+ serie

De PRO Workout+  installatie is extra verstevigd waardoor deze geschikt is voor intensieve crosstrainingen.

Bij de PRO Workout Rig met wandbevestiging ontbreken de achterste staanders omdat de installatie aan de wand bevestigd wordt. Ideaal in kleinere ruimtes of voor thuis.

Is de ruimte in de gym te klein of wil je een tussenmaat, dan is het mogelijk om een aangepast model te laten bouwen. GorillaGrip ontwerpt en bouwt haar eigen installaties, dus alles is mogelijk. De standaard Rigs kunnen in dezelfde samenstelling ook in andere maten gemaakt worden, tot wel 23 meter lang en 6 meter hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Workout Rig Outdoor

D

r een 2-laags poedercoating aangebracht welke de kleur van het artikel bepaald. De indoor apparatuur is voorzien van een 1-laags coating. De outdoor apparatuur van een 2-laags coating waarbij de 1e laag een epoxy laag is die zorgt voor een betere binding van de coating op de thermisch verzinkte ondergrond.

 

Workout Rig voor Buiten

Met de Pro+ OUTDOOR serie haal je een weersbestendig rek in huis wat je zonder zorgen buiten kan plaatsen.
Regen, Sneeuw, Vorst en Wind hebben minimale invloed op de levensduur van je rek. De aangebrachte zinklaag voorkomt dat het staal waarvan het rek is gemaakt niet gaat roesten.
Alle boutverbindingen zijn uitgevoerd in RVS.