KRACHTTRAINING

KRACHTTRAINING

Wil je graag fit blijven, spieren opbouwen of juist afvallen? We got it. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor verschillende materialen voor jouw krachttraining. Of je nu een krachttraining vanuit huis, de gym of de box doet; goed materiaal is belangrijk. Van dumbbells en kettlebells, tot powerbags of parallettes. Aan alles is gedacht. Maak een uitdagend krachttraining schema voor jezelf en push jezelf tot het uiterste. Ben jij er klaar voor? 

Bekijk het ruime assortiment met materialen voor jouw krachtsport hier

 

Lees meer

Waar moet je op letten tijdens krachttraining?

Het klinkt als een open deur, maar het is o zo belangrijk: de warming-up. Je stimuleert hiermee je bloedsomloop, je spieren worden minder kwetsbaar en je krachttraining wordt effectiever. Wat wil je nog meer? Een trainingsschema of doel misschien? Krachttraining doen zonder schema of doel is namelijk niet effectief. Door doelen te stellen voor jezelf, kun je ze bijstellen én in de gaten houden of je nog steeds op schema ligt. Bouw de krachttraining rustig op, zodat je de kans op overbelasting van de spieren verkleint. Niet voor niets is het gezegde: 'spoed en haast is zelden goed'. Door rustig de gewichten en oefeningen op te bouwen, heb je hier op lange termijn veel baat bij.  

Ga aan je slag met parallettes voor jouw balans en kracht, pak de medicine ball erbij voor explosieve kracht en stabiliteit of werk aan vetverbranding en coördinatie dankzij de kettlebell. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.