ASSAULT FITNESSAPPARATEN

ASSAULT FITNESSAPPARATEN

Assault betekent aanval. Als je deze apparaten gebruikt weet je waarom. Met de AirBike en de AirRunner van Assault heeft GorillaGrip topproducten in huis; sterk functioneel en duurzaam. Het bijzondere van beide apparaten is dat je de weerstand instelt door je meer of minder in te spannen. De apparaten ‘volgen’ jou. Op het display kies je een programma of programmeer je er zelf een, en je leest de inspanningen erop af.

 

Lees meer

30 tot 50% effectiever trainen met Assault

High Intensity Interval Training (HIIT)

Met Assaultapparaten train je heel effectief. HIIT betekent trainen met een hoge hartslag, voluit. Je traint conditie en kracht. Een hit op de AirBike duurt zo’n 14 minuten. Door de zware inspanning houdt de vetverbranding daarna nog zeker 30 minuten aan. Getrainde Atleten kunnen helemaal losgaan. Minder getrainde sporters moeten voorzichtig opbouwen en zich goed laten begeleiden om blessures te voorkomen.

AirBike en AirRunner voor de profs

Kwaliteitsapparaten voor professioneel gebruik

Sportscholen, studio’s en fitnesscentra hebben toestellen nodig die tegen een stootje kunnen. Zeker HIIT-toestellen zoals de AirBike en de AirRunner krijgen het zwaar te verduren. Ze moeten ijzersterk en veilig zijn. Het merk Assault staat voor die belofte. Het frame en de gebruikte onderdelen zijn geschikt voor jarenlang, probleemloos gebruik. De AirRunner bijvoorbeeld, staat garant voor 240.000 onderhoudsvrije kilometers. De AirBike is net zo’n bikkel. De Bike gebruikt luchtweerstand i.p.v. mechanische weerstand en kent dus nauwelijks slijtage. Het nadeel van luchtweerstand is het geluid, De AirBike maakt meer geluid dan een standaard cross- of hometrainer.