HALTERSTANGEN

HALTERSTANGEN

Schouders waar je u tegen zegt, benen van staal of een rug met een ongekende u-vorm. Sterker worden en spiermassa kweken, een goede barbell is de basis van dit alles. Daarom heb je bij GorillaGrip een ruime keuze uit barbells, zodat er voor elk niveau een juiste is. 

Waar je keuze ook op valt. Je bestelt jouw barbell bij GorillaGrip 

Lees meer

GorillaGrip halterstangen, voor de beginner en de professional

Junior halterstang
Een lichte halterstang van 2,5 kg met een diameter van 50 mm. De lichte stang is gemaakt van aluminium, de zwaardere variant van staal is 10 kg . Een prima stang om mee te beginnen of om lichte oefeningen mee te doen.

Olympische halterstang
De olympische halterstangen van 15 kg (vrouwen) en 20 kg (mannen) en een diameter van 50 mm voldoen aan specificaties voor professionele barbells. De stang is van chrome, bedekt met een zwarte zinklaag en belastbaar tot 800 kg. 

Halterstang, halterschijven en haltersluitingen

Juiste halterstang
Ben je een beginner of gevorderde gebruiker? Gebruik je de halter als onderdeel van je crosstraining of ben je een echte gewichtheffer? Kies een stang die bij jou en je training past.

Halterschijven
GorillaGrip heeft vijf soorten halterschijven in het assortiment; standaard halterschijven, duurzame halterschijven, wedstrijdschijven, wisselschijven en techniekschijven.

Haltersluitingen
Onze haltersluitingen passen op alle GorillaGrip stangen met een diameter van 50 mm.