BLAZEPOD TRAINING SYSTEM

BLAZEPOD TRAINING SYSTEM

Hoe is jouw reactiesnelheid? Heb je deze altijd al willen verbeteren of heb je het nodig om jouw sport uit te oefenen? Goed nieuws, je test het met de BlazePod! Een verslavend ‘speeltje’ waarmee je een geweldig spelelement toevoegt aan je training. De BlazePod daagt je uit om sneller en beter te worden. Maar ook om scherp en gefocust te zijn tijdens de oefening. Niet alleen een leuk attribuut, maar ook nog eens nuttig.

Hoe werk BlazePod?
Samen met de app op jouw smartphone kies je een vorm van een training. De BlazePods zullen nu - los van elkaar - gaan oplichten. Het is de bedoeling dat jij zo snel mogelijk de BlazePod aanraakt. Of dit nu met jouw voet of hand is. Je hebt geen tijd te verliezen! Speel het individueel of train met een partner, waarbij elk van jullie moet reageren op een eigen kleur.

 

Lees meer

GorillaGrip BlazePod Trainers kit

Wat zit er in de BlazePod Trainers kit?

In de kit zitten:

  • 6 oplaadbare BlazePods met oplader om ze gelijktijdig op te laden
  • 1 Blazebag opbergtas

Met de BlazePod app heb je oefeningen in verschillende gradaties. Je stelt in of je individueel traint of met een groep. Het is mogelijk om oefeningen te customizen en te integreren in je workout. De analytics laten jouw progressie zien m.b.t. je snelheid, behendigheid en andere variabelen. Train en versla jezelf.