HALTERSCHIJVEN

HALTERSCHIJVEN

Je bent lekker bezig met gewichtheffen en hebt extra kilo's nodig óf je staat op het punt om te beginnen met liften en hebt hier gewichten voor nodig. Of je nu beginner of ervaren bent, jij bestelt jouw halterschijf of bumper plates bij GorillaGrip. Je hebt de keuze uit zes verschillende varianten bumper plates. Te koop per stuk of als voordeelset. Al onze halterschijven passen op onze halters met een diameter van 50mm. Dus, waar wacht je nog op? Tijd om aan de slag te gaan! 

Lees meer

Welke bumper plates zijn geschikt voor mij?

Bumper plates
Dit zijn halterschijven met een gewicht van 5, 10, 15, 20 of 25 kg. De platen hebben een diameter van 450 mm. Met een opening van 50,4 mm zijn ze geschikt voor een halterstang met een diameter van 50 mm.

Competition bumper plates
Professionele halterschijven die geschikt zijn voor de wedstrijdsport. Het gewicht klopt nauwkeurig. De schijven hebben een diameter van 450 mm en passen op een olympische halterstang van 50 mm. De verschillende kleuren geven het gewicht aan. De competition plates zijn verkrijgbaar in 5, 10, 15, 20 en 25 kg. Ze zijn gemaakt van verzinkt staal en hebben een rubberen coating.

HI-Temp Bumper plates
Robuuste, zwarte bumperplates, gemaakt van roestvrijstaal met daar omheen een ring van gerecycled granulaatrubber. De rubberring dempt de plates bij het vallen en voorkomt beschadigingen aan zowel de vloer als de schijf. Daardoor hebben deze HI-Temp Bumperplates een lange levensduur.

Technique plates
Techniekschijven zijn oefenschijven, bedoeld om de juiste techniek aan te leren. De halterschijven hebben een gewicht van 2,5 kg. De diameter is 450 mm. Normaal zijn deze lichte schijven kleiner. Door dit grote formaat is er zo’n 20 cm ruimte tussen de stang en de grond. Voor beginners is dat prettig. De Techniek halterschijven zijn gemaakt van kunststof.

Fractional plates/ Change plates
Fractional plates/ Change plates zijn halterschijven met een gewicht van 0.5 - 1 - 1.5 - 2 en 2,5 kg. Hiermee kun je de intensiteit van je training in kleinere stappen opbouwen. De halterschijven hebben de officiële olympische kleuren. Met een opening van 50,4 mm passen ze op al onze GorillaGrip barbells. Ze zijn gemaakt van staal en bekleed met rubber.

Rubber-gecoate halterschijven
Professionele halterschijven die geschikt zijn voor de fitnessindustrie. De schijven hebben verschillende diameters en passen op een olympische halterstang van 50 mm. Onze rubber-gecoate halterschijven zijn verkrijgbaar in 1.25, 2.5, 5, 10, 15, 20 en 25 kg. Ze zijn gemaakt van gietstaal en hebben een rubberen coating.