HALTERSCHIJVEN

HALTERSCHIJVEN

De Halter Schijven van GorillaGrip zijn er in 6 varianten. Je bestelt ze los of als voordeel setjes. Alle schijven passen op de Barbells met een diameter van 50 mm. Voor het opbergen van de plates zijn er verschillende opbergrekken te verkrijgen.

Lees verder

Bumper plates kopen

Welke halterschijven zijn geschikt voor mij?

Standaard Bumper plates
Dit zijn halterschijven met een gewicht van 5, 10, 15, 20 of 25 kg. De platen hebben een diameter van 450 mm. Met een opening van 50,4 mm zijn ze geschikt voor een halterstang met een diameter van 50 mm.

Competition plates
Professionele halterschijven die geschikt zijn voor de wedstrijdsport. Het gewicht klopt nauwkeurig. De schijven hebben een diameter van 450 mm en passen op een olympische Barbell van 50 mm. De verschillende kleuren geven het gewicht aan. De competition plates zijn verkrijgbaar in 5, 10, 15, 20 en 25 kg. Ze zijn gemaakt van verzinkt staal en hebben een rubberen coating.

HI-Temp Bumper plates
Robuuste, zwarte bumper plates, gemaakt van roestvrijstaal met daar omheen een ring van gerecycled granulaatrubber. De rubberring dempt de plates bij het vallen en voorkomt beschadigingen aan zowel de vloer als de schijf. Daardoor hebben deze HI-Temp Bumper plates een lange levensduur.

Techniek plates
Techniek plates zijn oefen plates; bedoeld om de juiste techniek aan te leren. De halterschijven hebben een gewicht van 2,5 kg. De diameter is 450 mm. Normaal zijn deze lichte schijven kleiner. Door dit grote formaat plates is er zo’n 20 cm ruimte tussen de stang en de grond. Voor beginners is dat prettig. De Techniek plates zijn gemaakt van kunststof.

Change plates/ Fractional plates
Fractional plates zijn platen met een gewicht van 0.5 - 1 - 1.5 - 2 en 2,5 kg. Hiermee kun je de intensiteit van je training in kleinere stappen opbouwen. De plates hebben de officiële olympische kleuren. Met een opening van 50,4 mm passen ze op al onze GorillaGrip Barbells. Ze zijn gemaakt van staal en bekleed met rubber.

Rubber Coated Weight Plates
Professionele halterschijven die geschikt zijn voor de fitness industrie. De schijven hebben verchillende diameters en passen op een olympische Barbell van 50 mm. De Rubber Coated Weight Plates zijn verkrijgbaar in 1.25, 2.5, 5, 10, 15, 20 en 25 kg. Ze zijn gemaakt van gietstaal en hebben een rubberen coating.