ASSAULT Assault Airrunner

SKU: AIRRUNNER EAN: 9876543321987

De Assault AirRunner is de meest effectieve loopband op de markt. De Assault AirRunner zet eigen lichaamsenergie om in snelheid. De Assault AirRunner heeft dus geen motor, maar loopt geheel op de gegenereerde energie van de loper.

De Assault AirRunner is gebouwd op duurzaamheid. Het loopvlak gaat maar liefst meer dan 250.000 kilometer mee! Niet alleen het loopvlak, maar ook het materiaal en de afwerking is van hoogwaardig materiaal. Het stalen frame en de handvaten zijn van roestvrijstaal. Ook heeft de computer meerdere functies en meetwaarden (snelheid, wattage, kcal etc.).

De Assault AirRunner is de meest efficiënte en effectieve loopband die er op de markt verkrijgbaar is. Vanwege zijn gebogen vorm zorgt
de AirRunner ervoor dat er tot 30% meer calorieën verbrand worden wanneer je er op loopt. Hierdoor is de AirRunner perfect voor diverse vormen van intervaltraining. Daarnaast is de AirRunner de
lichtste loopband op de markt en is de AirRunner slechts 82,5 centimeter breed.

De Assault AirRunner is te gebruiken voor functional fitness programmas, zoals CrossFit, High Intensity Training en K1. Maar ook in de sportschool en voor een personal training sessie is de AirRunner perfect te gebruiken. Wat het doel ook is, uithoudingsvermogen, interval, kracht, of snelheid, de AirRunner kan het allemaal!

Compleet en gereed geleverd in doos!

Voorraad: 3
33 % korting
€ 5,999.00 € 3,999.00
Aantal stuks:

Bijpassende artikelen