Torque Tank Torque Tank

SKU: GG702-TTANK EAN: 8719699863521

De TANK van Torque Fitness is de ultieme tool in het trainen van de explosiviteit van een atleet. Deze sled is ontworpen om het lichaam een gehele work-out te geven. De banden van de TANK zorgen ervoor dat er overal mee getraind kan worden zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen of geluidsoverlast. Er is keuze uit drie verschillende weerstandsniveaus om een training op verschillende niveaus uit te kunnen voeren.

De TANK is een bi directionele krachtslede op wielen. Het revolutionaire weerstandsaandrijvingssysteem zorgt voor een functionele training waarbij snelheid, uithoudingsvermogen en explosieve lanceerkracht aanzienlijk verbeteren. Door een uniek, instelbaar en wrijvingsloos magnetisch remsysteem te gebruiken, genereert de TANK een boog in weerstand die toeneemt met staplengte, stapfrequentie en stapsnelheid. Hoe sneller je duwt, hoe moeilijker het wordt.

Ervaring – Het voelen van het toenemen van de weerstand met snelheid zorgt voor een verrassend effect en een unieke ervaring waar gebruikers van kunnen gaan houden.

H.I.I.T – Je kan kiezen uit drie weerstandsniveaus en de snelheid aanpassen waardoor je in een run verschillende patronen aan kan nemen.

Veiligheid – Weerstand dat gevaarlijk aanvoelt kan gelijk omlaag worden gebracht tijdens het rennen waardoor je een veiliger gevoel zult hebben.

Portabiliteit  – TANK’s optionele XGAS – Group Anchor Station houdt gewichten an accessoires om een complete work-out te kunnen verplaatsen naar de gewenste locatie, zowel binnen als buiten.

Oppervlaksvriendelijk – TANK’s opgeblazen zachte wielen zijn vriendelijk voor vloerbedekking, hardhout en natuurlijk gras.

Bi-directioneel – Weerstand wordt gegeven aan beide kanten waardoor je de TANK nooit zal hoeven om te draaien. 

Producteigenschappen:

  • Afmetingen (l x b x h)130 cm x 81 cm x 95 cm
  • Gewicht: 68 kg
  • Kleur: zwart
  • Merk: Torque Fitness
  • Banddruk: 20 psi

Let op: de getoonde gewichtsplaten zijn niet inbegrepen!

Voorraad: 0
€ 1,395.00