Drop Blocks

Drop Blocks

Drop Blocks
Drop Blocks van GorillaGrip zijn vinyl afwerpmatten, gevuld met traag schuim. Dankzij de schuimvulling vermindert dit geluidsoverlast en trillingen tijdens het droppen van een halterstang met bumper plates, na het doen van een deadlift of andere halteroefening. Geen geluidsoverlast, wel maximaal droppen. Dat wil iedereen, toch? Wil je er zeker van zijn dat de gewichten tijdens de rust niet van de Drop Blocks afrollen? Dan zijn de GorillaGrip Stoppers onmisbaar. Deze driehoekvormige schuimstukken – met een vinyl coating – worden met klittenband op het uiteinde van de Drop Block vastgezet.

Drop Block set
Naast de mogelijkheid om Drop Blocks per stuk te kopen, zijn de Drop Blocks ook per set te koop. De complete set bestaat uit twee Drop Blocks van 15cm, twee Drop Blocks van 30cm en twee keer een paar stoppers. De Drop Blocks blijven perfect op de plek zitten, dankzij ingenaaide klittenbandstrips.

Specificaties Drop Blocks
De afmetingen van de GorillaGrip Drop Blocks zijn 50x75cm (breedte x lengte). Daarnaast zijn de Drop Blocks te koop in twee verschillende hoogtes, namelijk: 15cm en 30cm. Per Drop Block is de maximale belasting 120kg. Een Drop Block wordt aan twee kanten gebruikt, waardoor de maximale belasting maar liefst 240kg is. De perfecte geluiddempende oplossing voor jouw halteroefeningen!