EIWITPOEDER

EIWITPOEDER

Sporten, goed eten en vooruitgang boeken. Klinkt mooi, nietwaar? Maar wil jij net dat beetje extra vooruitgang boeken en jouw eiwittekorten aanvullen? Dan zijn onze eiwitpoeders perfect voor jou. De eiwitpoeders van GoPrimal worden gemaakt van grasetende weidekoeien. 

Eiwitpoeder is de perfecte ondersteuning bij spieropbouw. Bij GorillaGrip leveren we alleen de beste kwaliteit en bevatten onze eiwitpoeders goede ingrediënten. 

Lees meer

Spiergroei

Het plantaardige eiwitpoeder van Alter Nutrition is geschikt voor iedereen die geen dierlijke eiwitten wil gebruiken in de eiwitshakes. Of je nu minder dierlijke eiwitten wil eten of vegan bent: alle eiwitten zijn natuurlijk. 

De eiwitpoeders van GoPrimal bevatten Whey, dit is een eiwit dat gemaakt is uit de restanten van melk. Maar eiwitten die GoPrimal gebruikt in poeders komen niet van ‘gewone’ koeien, maar van koeien uit Ierland, die enkel buiten grazen en gras eten. Ook hier wordt dus aan mens en dier gedacht. 

Waarom heb ik eiwitpoeder nodig? 

Wanneer jij intensief sport én op jouw voeding let, kan het nog steeds zo zijn dat je te weinig eiwitten binnenkrijgt om vooruitgang te boeken. Je kunt ervoor kiezen om nog meer te gaan eten, maar dit is niet voor iedereen voordelig. Het is algemeen bekend dat je calorie inname minder moet zijn dan jouw verbruik, wil je afvallen. Maar tegelijkertijd wil je wél de juiste voeding aan jouw spieren blijven geven, zodat deze er niet onder lijden. Tijdens dit soort momenten is eiwitpoeder een perfecte (en zelfs nodige) aanvulling op jouw voeding. 

Meng het eiwitpoeder met water, een smoothie of kwark, om het zo lekker te maken als je zelf wil!