HALTERBANKEN

HALTERBANKEN

De halterbanken van GorillaGrip zetten jouw (specifieke) spiergroepen aan het werk. Of je nu een compound oefening wil doen zoals de bench press of jouw glutes een boost wil geven: in ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt. GorillaGrip heeft een sportbank voor het trainen van je rugspieren (Seal Row Bench), bilspieren (Glute Ham Developer), borstspier, schouders, triceps en brede rugspier (Adjustable Bench) en algehele kracht (Westside Bench). Gebruik de GorillaGrip halterbanken met gewichten of met een halterbank set om je training te intensiveren. GorillaGrip rigs & racks en halterbanken worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland, zodat jij gegarandeerd de beste kwaliteit ontvangt.

Lees meer

Rugspieren trainen

De Seal Row Bench is een geweldige fitnessbank om rugoefeningen te doen zonder je nek te overbelasten. Met deze in hoogte verstelbare halterbank train je de rugspieren optimaal. Deze bankdrukbank heeft twee halterhouders.

Bilspieren trainen

Met onze Glute-Hamstring Developer (GHD) train je de achterste spierketen, zoals je bilspieren, pezen en kuiten. Door te trainen met deze sportbank verbeter je o.a. jouw olympic lifts, squats en deadlifts. Bovendien versterk je met deze drukbank ook nog eens je rugspieren. Uiteraard is deze fitnessbank ook ideaal om de spectaculaire Glute-Ham Raise-oefening op uit te voeren.

Borstspier, schouders, triceps en brede rugspier trainen

De Adjustable Bench is een verstelbare halterbank met een zitting die je in verschillende posities kunt afstellen, waaronder vlak, gekanteld en rechtopstaand (85°). Hierdoor kun je met deze multifunctionele fitnessbank verschillende trainingselementen uitvoeren, zoals oefeningen met dumbbells of halters, sit-ups en crunches. Deze halterbank heeft wieltjes en is daardoor gemakkelijk te verslepen en op te bergen.

Algehele kracht trainen

Onze Westside Bench is een halterbank die is geïnspireerd op de trainingsmethode van Westside Barbell, een bekende powerlifting sportschool in Columbus (Ohio, USA). Deze fitnessbank kan de dynamische krachten van heavy duty powerlifting prima weerstaan. De Westside Bench wordt standaard geleverd met twee J-cups voor de halter set.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een halterbank, fitnessbank, drukbank, bankdrukbank of sportbank? Neem dan contact op met de professionals van GorillaGrip!