GorillaGrip Pro+ Outdoor oplossingen

GorillaGrip Pro+ Outdoor oplossingen

Met de robuuste Workout Rigs van GorillaGrip doe je een crosstraining veilig en gevarieerd. De installaties zijn sterk en mooi. Geproduceerd in GorillaGrips eigen fabriek volgens offshore specificaties. Dat betekent een zeer hoge kwaliteitsdrempel. Fijn om te weten dat je met veilige apparatuur sport.
De outdoor producten zijn gelijk aan de gewone producten echter zijn middels een extra conservering in de vorm van thermisch verzinken geschikt voor buitengebruik. De GorillaGrip Pro+ Outdoor artikelen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Lees meer

Workout Rigs PRO+ serie

De PRO Workout+  installatie is extra verstevigd waardoor deze geschikt is voor intensieve crosstrainingen.

Bij de PRO Workout Rig met wandbevestiging ontbreken de achterste staanders omdat de installatie aan de wand bevestigd wordt. Ideaal in kleinere ruimtes of voor thuis.

Is de ruimte in de gym te klein of wil je een tussenmaat, dan is het mogelijk om een aangepast model te laten bouwen. GorillaGrip ontwerpt en bouwt haar eigen installaties, dus alles is mogelijk. De standaard Rigs kunnen in dezelfde samenstelling ook in andere maten gemaakt worden, tot wel 23 meter lang en 6 meter hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Workout Rig Outdoor

De Workout Rig Outdoor artikelen zijn voorzien van een extra beschermingslaag die aangebracht wordt voordat de kleur in de vorm van een 2-laags poedercoating wordt toegepast.
Deze extra beschermingslaag is thermisch verzinken. Het complete artikel wordt ondergedompeld in een vloeibaar zinkbad waardoor al het metaal beschermd wordt tegen alle invloeden van de verschillende weersomstandigheden.
Na deze behandeling wordt er een 2-laags poedercoating aangebracht welke de kleur van het artikel bepaald. De indoor apparatuur is voorzien van een 1-laags coating. De outdoor apparatuur van een 2-laags coating waarbij de 1e laag een epoxy laag is die zorgt voor een betere binding van de coating op de thermisch verzinkte ondergrond.

 

Workout Rig voor Buiten

Met de Pro+ OUTDOOR serie haal je een weersbestendig rek in huis wat je zonder zorgen buiten kan plaatsen.
Regen, Sneeuw, Vorst en Wind hebben minimale invloed op de levensduur van je rek. De aangebrachte zinklaag voorkomt dat het staal waarvan het rek is gemaakt niet gaat roesten.
Alle boutverbindingen zijn uitgevoerd in RVS.