GORILLAGRIP RIGS & RACKS

GORILLAGRIP RIGS & RACKS

Goed sportmateriaal is belangrijk, zodat jouw enige focus ligt op o.a. het halen van een nieuw PR, het overleven van een intensieve WOD of jouw sporters tot het gaatje laten gaan. Kort gezegd: goed materiaal = onbezorgd sporten. Daarom maken wij bij GorillaGrip onze rigs en racks in eigen fabriek in Nederland. En ben jij aan het juiste adres bij dé sport fabrikant van Nederland en Europa.

 

Alle rigs en racks kunnen volledig in grootte, vorm en kleur aangepast worden. Want bij verschillende (sport)behoeften, horen verschillende installaties. De grootste installatie die wij tot nu toe gemaakt hebben? Een rig van 23 meter lang en 6 meter hoog. Can you top that? Of wil je juist een compacte oplossing waar je gebruik maakt van het plafond, de vloer én muren? Geen uitdaging gaan wij voor jou uit de weg. Wil je een totaalpakket, zodat je in één keer klaar bent? Ook halterbanken, squats en optrekstangen worden met één knop toegevoegd aan jouw design.

 

Bekijk het ruime assortiment indoor en outdoor rigs, de storage oplossingen of sleds en racks. Staat er (nog) niet tussen wat je zoekt? Neem dan eenvoudig contact met ons op. En vergeet niet: nothing can beat the feeling of a kickass workout.

 

Bekijk onze standaard rigs hieronder of neem contact op voor een op maat gemaakt ontwerp.