HiTemp Bumperplates EU Made

HiTemp Bumperplates EU Made

Bij GorillaGrip hebben wij weer een krachtige deal voor jou weten te scoren. Je leest het goed: krachtig. Want dankzij deze deal bouw jij een portie kracht op waar je u tegen zegt. Deze eenmalige superdeal met Hi-Temp bumper plates wil jij zeker niet aan jouw sportieve neus voorbij laten gaan!

De zwarte Hi-Temp bumper plates komen uit Europa en zijn dit keer niet voorzien van ons logo. Maar uiteraard voldoen de plates wel aan de hoge kwaliteitseisen die je van Gorilla Grip gewend bent. Want jij wil sporten. Wij zorgen voor het materiaal. 

Wat is de kwaliteit van de Hi-Temp bumper plates?

Als jij jouw eigen PR’s wil crushen, wil je dit doen waar je maar wil én met goed materiaal. We got it. Daarom zijn de Hi-Temp plates weersbestendig gemaakt, zodat ze zowel indoor als outdoor gebruikt kunnen worden. Dankzij de gerecyclede SBR rubber vezels en het granulaat, zijn de plates schokabsorberend en geluiddempend. Met RVS inserts. Lekker droppen na een goede snatch of split jerk, zonder dat anderen er (veel) last van hebben.

Let op: de plates zijn dikker dan de reguliere weightlifting plates. Het voordeel? Een zeer dempend effect tijdens het droppen! De afmetingen per plate:

5KG = 45cm x 3cm
10KG = 45cm x 6cm
15KG = 45cm x 9cm
20KG = 45cm x 12cm

Je scoort deze zwarte Hi-Temp bumper plates nu eenmalig als pakket van 100kg, 200kg, of 300kg. Bekijk de pakketten en prijzen hieronder.

 

Lees meer

Materiaal

Dankzij het gebruikte materiaal zijn de Hi-Temp plates 100% recyclebaar. Maar er is meer. De halterschijven zijn ‘SVHC compliant’. Nog nooit van gehoord? We leggen het je kort uit! De SVHC reach concentratie (<1%) is een Europees keurmerk dat laat zien dat er geen giftige stoffen verwerkt zitten in de plates. SVHC staat voor ‘Substances of Very High Concern’. Met deze bumper plates zit je dus helemaal geramd.

De Hi-Temp plates worden per pakket verkocht. De volgende plates vind je terug in de pakketten: 5kg, 10kg, 15kg en 20kg. Zoals we al zeiden, zijn de plates dikker dan reguliere plates. Dit komt omdat de persing minder hard is, wat resulteert in dikkere halterschijven.