INDOOR / OUTDOOR KUNSTGRAS

INDOOR / OUTDOOR KUNSTGRAS

Het indoor/ outdoor kunstgras van GorillaGrip is zeer duurzaam en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Ons kunstgras op rol is speciaal ontworpen voor toepassing als indoor kunstgras voor fitness in sportscholen of als indoor kunstgras voetbalveld. Door de sterke vezels van ons indoor/ outdoor kunstgras zijn de zware sportapparaten in de sportschool geen enkel probleem. Voor buiten is dit kunstgras een ideale ondergrond voor o.a. crosstraining banen.

Lees meer

Kunstgras leggen

Ons kunstgras op rol kan op elke ondergrond gelegd worden, ook op beton. Vooraf moet de ondergrond echter wel glad gemaakt worden om beschadigingen aan het grastapijt te voorkomen. Voor buiten adviseren we u een ondergrond aan te brengen die gelijk is aan die voor straatwerk. Is de ondergrond buiten weinig waterdoorlatend, dan is het verstandig om vooraf te draineren. Bij outdoor kunstgras wordt een drukverdelend doek onder de kunstgrasmat geplaatst. Dit geotextiel beschermt het grastapijt tegen kuilen en putjes en voorkomt dat er onkruid door het kunstgras omhoog kan groeien.

Indoor kunstgras voor fitness, crosstraining of sportschool

Indoor kunstgras wordt steeds vaker gebruikt als kunstgras fitness, kunstgras sportschool, kunstgras crosstraining . Het creëert een echte buitensfeer tijdens fitness of voetballen binnen. Bovendien absorbeert kunstgras geen vocht en vuil en het is dan ook eenvoudig te reinigen. De korte vezel en hoge dichtheid van het indoor kunstgras zorgen ervoor dat het grastapijt slijtvast is en hierdoor lang meegaat als kunstgras fitness, kunstgras sportschool, kunstgras crosstraining.

Outdoor kunstgras voor crosstraining

Velen geven buiten de voorkeur aan echt gras in plaats van kunstgras, maar kunstgras van GorillaGrip ziet er zo echt uit dat het bijna niet meer te onderscheiden is van een echte grasmat. Kunstgras is nagenoeg onderhoudsarm, zeker in vergelijking met normaal gras. Verder kan de aanwezigheid van gras en vooral het maaien daarvan allergische reacties opwekken, bijvoorbeeld bij hooikoorts. Met kunstgras verminderen deze allergische reacties aanzienlijk. Kunstgras kan wel erg warm worden bij zonnig weer, maar u kunt zich echter nooit verbranden aan het kunstgras. Wilt u de temperatuur van het kunstgras snel omlaag hebben, dan sproeit u het gewoon nat waardoor de temperatuur meteen daalt.

Maak kennis met het assortiment indoor/ outdoor kunstgras van GorillaGrip!