KWAKZALVER

KWAKZALVER

Kwakzalver.. de naam suggereert misschien iets anders, maar de sportgels zijn onmisbaar voor de serieuze sporter. GorillaGrip levert verkoelende gel, herstellende gel en magnesium gel van het merk Kwakzalver. Zo kun jij je maximaal focussen op jouw prestaties en zorgen wij ervoor dat jij de juiste gels en crèmes hebt.

Lees meer

Toepassing Kwakzalver gels

Magnesium Grip Gel
Met magnesium gel van Kwakzalver heb je grip! Langdurige, stevige grip tijdens je training aan de rekstok of met barbells. Het vloeibare magnesium is ontwikkeld voor crosstrainers en gewichtheffers. Geen witte magnesiumwolken meer op de apparaten, de vloer en je kleding. Breng een klein beetje gel aan op je handen en laat het even drogen. Gebruik je te veel gel, dan droogt het minder goed op en is de grip minder.

Koele Gel
De koele gel gebruik je om vermoeide, gevoelige spieren te koelen. Een beetje gel uitsmeren over de bewuste spier en binnen no-time ervaar je het koele herstel.

Wonden wonder
Deze herstel-gel verzacht je huid en herstelt wondjes die je tijdens de training hebt opgelopen. Voor gesprongen, gescheurde en gevoelige huid is Wonden Wonder een fijne verzorgende gel.