• Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Functioneel

KWAKZALVER

Kwakzalver … de naam suggereert misschien iets anders, maar de sport-gels zijn onmisbaar voor de serieuze sporter. GorillaGrip levert verkoelende gel, herstellenden gel en magnesium gel van het merk Kwakzalver.


Toepassing Kwakzalver gels

Verkoelend, helend en voor meer grip

Magnesium Grip Gel
Met Magnesium gel van Kwakzalver heb je grip! Langdurige, stevig grip tijdens je training aan de rekstok of met barbells. Het vloeibare magnesium is ontwikkeld voor CrossFit-sporters en gewichtheffers. Geen witte magnesium wolken meer op de apparaten, de vloer en je kleding. Breng een klein beetje gel aan op je handen, niet te veel, en laat het even drogen. Gebruik je te veel gel dan droogt het minder goed op en is de grip minder.

Koele Gel
De Koele gel gebruik je om vermoeide, gevoelige spieren te koelen. Een beetje gel uitsmeren over de bewuste spier en binnen no-time ervaar je het koele herstel.

Wonden wonder
Deze herstel-gel verzacht je huid en herstelt wondjes die je tijdens de training hebt opgelopen. Voor gesprongen, gescheurde en gevoelige huid is Wonden Wonder een fijne verzorgende gel.


Kwakzalver Koele Gel

Kwakzalver Koele Gel

Knijp de koele gel uit de tube en verdeel gelijkmatig over je vermoeide en gevoelige spieren...... Lees meer
11,95 Inclusief BTW

Levertijd is 3 werkdagen

Kwakzalver Magnesium Grip Gel

Kwakzalver Magnesium Grip Gel

Bedriegelijk goed! Ervaar de laatste innovatie op het gebied van magnesium. Kwakzalver Sport Cosmetics heeft het ideale vloeibare magnesium voor..... Lees meer
11,95 Inclusief BTW

Levertijd is 3 werkdagen

Kwakzalver Wonden Wonder

Kwakzalver Wonden Wonder

Smeer een laagje wonden wonder op je ruwe huid. De unieke combinatie van wolvet met natuurlijke oliën ondersteunt het..... Lees meer
21,99 Inclusief BTW

Levertijd is 3 werkdagen