Gespreid betalen,
zonder rente!

In drie termijnen betalen, maar wel alvast gebruik maken van jouw nieuwe sport equipment? Je doet dankzij de betaalmethode van IN3 én Klarna. Zonder rente, zodat je geen cent extra betaald. Klinkt goed, toch? We leggen je hieronder uit hoe het werkt.

Betalen met IN3

Wanneer een grote uitgave of extra kosten nu even niet goed uitkomen, kun je dankzij IN3 in drie termijnen betalen. Geen extra rente én geen BKR registratie! Je betaalt het aankoopbedrag in drie termijnen terug en dat binnen 60 dagen. IN3 is voor bedragen van €100 tot €3000.-.

Hoe werkt gespreid betalen met IN3

  1. Tijdens het afrekenen kies je voor IN3. IN3 staat tussen de andere betaalmethodes
  2. Je voldoet tijdens het afrekenen de eerste betaling (van de drie) en wij verzenden jouw order.
  3. Vervolgens betaal je binnen 30 dagen de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde.

Betalen met Klarna

Klarna staat bekend om het achteraf betalen. Bij de huidige vorm van Klarna plaats je nu een bestelling en moet de betaling binnen 30 dagen voldaan zijn. Maar er is nu een extra betaalmogelijkheid bij Klarna. Betaal in 3 termijnen, zonder rente. Je betaalt in drie gelijke delen, waarbij elke 30 dagen het bedrag automatisch afgeschreven wordt van jouw bankrekening. Dit kan afgeschreven worden van een geregistreerde creditcard (de vervaldatum van de creditcard mag niet binnen 75 dagen na de aankoopdatum zijn) of een gekoppelde bankrekening.

Hoe werkt gespreid betalen met Klarna

  1. Kijk tijdens het afrekenen of ‘betaal in 3 delen’ tussen de betaalmogelijkheden staat. En selecteer deze optie.
  2. Nadat de bestelling geplaatst is en de order verzonden is, ontvang je een e-mail van Klarna met de data van de geplande betalingen. De eerste betaling wordt direct afgeschreven.
  3. De betalingen worden automatisch ingepland en afgeschreven. Hier hoef jij dus niks meer voor te doen! Wil je alles in de gaten kunnen houden? Download dan de Klarna app.

Klik hier voor het contactformulier.