GorillaGrip: Topmerk uit Nederland

Functioneel materiaal voor trainingen en workouts

Waarom kopen bij GorillaGrip?

1. Nederlands Fabricaat

Omdat jij kwaliteit belangrijk vindt, maken wij alles in eigen beheer in Nederland. Zo zitten wij bovenop het productieproces en voldoet het aan de hoogste kwaliteitseisen. De productie voldoet aan de ‘offshore-norm’. Dat wil zeggen dat er op dezelfde manier geproduceerd als voor de offshore. En dus garantie voor robuuste, hoogwaardige installaties met een lange levensduur. GorillaGrip staat voor eerlijk en betrouwbaar. Typical Dutch. Zodat jij veilig én maximaal kunt sporten.

2. Maatwerk en Flexibiliteit

Maatwerk voor jou, daar zijn wij specialist in. Maar wij leveren ook standaardmodellen, die modulair aan te passen zijn. Niet elke klant heeft namelijk de behoefte aan maatwerk en vaak voldoet een standaardopstelling ook. Deze zijn prijstechnisch interessant(er) voor jou. Maar wanneer er toch aanpassingen gedaan moeten worden op het gebied van formaat, uitbreiding of een speciale manier van bevestigen: dan passen wij het aan naar jouw situatie. Dat is het voordeel en de flexibiliteit van een Nederlands merk.

3. Garantie

Als klant wil je graag veilig en onbezorgd kunnen sporten. Mocht er toch iets niet aan de verwachtingen voldoen, dan lossen wij dat direct op. De garantie bij GorillaGrip is service voor de toekomst.