PRO+ OUTDOOR RIGS

PRO+ OUTDOOR RIGS

In de buitenlucht sporten, niks fijner dan dat! Of je nu jezelf naar een nieuw PR traint, nieuwe WOD’s oefent of juist anderen laten zweten tijdens heavy-duty workouts: jouw workout begint bij de Pro+ outdoor rigs van GorillaGrip. Van individuele workouts tot groepstrainingen en van zelf trainen tot training geven: voor elke wens is er een geschikt Pro+ outdoor rig. Staat de rig of rack die jij voor ogen hebt er niet tussen? Don't worry, wij leveren ook outdoor rekken op maat.

Dankzij de thermisch verzinkte laag zijn de Pro+ outdoor rigs van GorillaGrip bestand tegen alle weersinvloeden. Hagel, zon of sneeuw: GorillaGrip is er klaar voor. Nu jij nog.

Kwaliteit vinden wij belangrijk, want jij wil goed en veilig kunnen sporten. Daarom maken wij de Pro+ outdoor rigs in eigen fabriek, in Nederland. Op die manier weten wij precies wat wij bij jou afleveren en is de kwaliteit gegarandeerd. De Pro+ outdoor rigs zijn een lust voor het oog dankzij de ultra strakke afwerking en een must voor elke (fanatieke) sporter!