RIPFIX®

RIPFIX®

RipFix is een crème om wondjes aan je handen te verzorgen, die hebt gekregen door (intensieve) workouts. Een snelwerkend, effectief middel waarmee je je handen gezond en sterk houdt. Onmisbaar voor elke fanatieke sporter.

Lees meer

RipFix beschermt je handen

Blaren, eeltwondjes of scheurtjes … als het je overkomt ben je genoodzaakt om je training even op te schorten. Die pijn van onthouding is vaak erger dan de pijn van de wond. Hoe eerder je hersteld bent, hoe beter natuurlijk. Met RipFix verzorg je de rips in je handen. De crème verzacht direct de pijn, verzorgt de wond, is ontstekingsremmend en stimuleert een snelle genezing. Het werkt! En daarom is RipFix een onmisbaar attribuut voor elke sporter.

Handverzorging
Je handen krijgen er tijdens een training flink van langs. Daarom moet je ze goed verzorgen. Met RipFix houd je je eelt (callus) zacht en flexibel. De kans op scheurtjes neemt daardoor af. Daarnaast zorgen de natuurlijke ingrediënten voor gezonde handen die tegen een stootje kunnen.

Hoe gebruik je RipFix

RipFix is ontwikkeld door atleten. Een natuurproduct met een geweldig effectieve werking. Bij een eeltwond of een scheur haal je eventuele losse huiddelen weg en smeert de plek in met RipFix. De crème brandt niet en verzacht de pijn. Dek je hand af met verband of gebruik een schone sok als handschoen. Smeer elk avond je wond in met de crème. De wond zal snel herstellen.

Ingrediënten:
Kamfer, bijenwas, kokosolie, Tea Tree olie, honing en petroleum jelly.