TORQUE TANK

TORQUE TANK

De Torque tank van Torque Fitness, wat een vinding. Een ‘beest’ op 4 wielen waarmee een volledige body work-out gedaan kan worden. De tank is robuust, stil, mooi en functioneel; gemaakt om efficiënt te trainen. Binnen en buiten op verschillende ondergronden.

Lees meer

Trainen met de Torque Tank

4 wielen, 4 duwstangen, 4 levels en oneindig veel variaties om te trainen. Gebruik je creativiteit en je zult zien dat de Torque tank veel meer biedt dan een regulier fitnessapparaat. Je gebruikt deze power sledge buiten en binnen. Zelfs in kleineren ruimtes is er veel mee te doen. Door de rubberbanden is de Torque stil en ook geschikt voor fitnessruimtes en sportzalen.

De Torque tank is een full body workout system. Je traint snelheid, uithoudingsvermogen en explosiviteit. Met de 4 instellingen kies je de intensiteit die bij jou óf de oefening past.

  1. neutral
  2. speed power
  3. acceleration power
  4. explosive power

De tank heeft een magnetisch remsysteem. Geen mechanische onderdelen, dus weinig geluid en geen slijtage. De weerstand is dynamisch. Als de staplengte, stapfrequentie of snelheid toeneemt, zal ook de weerstand toenemen zodat je optimaal traint.

Torque tank oefeningen

Push-Pull, met of zonder lunge
Vooruitduwen of achteruitlopend trekken. Doe na elke stap een lunge en je oefening is compleet. Ook zijwaarts voortduwen/trekken is mogelijk.

Sitting Push-Pull
Zittend op de tank duw je hem voor- of achteruit. Een geweldige oefening voor je benen.

Tank + Battle rope
Gebruik de Torque tank als ankerpunt voor Battle rope oefeningen. Of gebruik de rope om de tank naar je toe te trekken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik je creativiteit voor een leuke, functionele work-out.