• Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Functioneel

GorillaGrip

Wij verkopen Workout Rigs van Nederlandse kwaliteit!

GorillaGrip is het Nederlandse merk dat Europa voorziet van kwaliteitsproducten voor Cross-Boxes, PT-studio’s, Bootcamps, Small Group Trainings of je thuis-gym!

De meeste producten worden gemaakt in Nederland in onze eigen fabriek. Met meer dan 20 werknemers zorgen we voor een goed product en leveren we je de hoogste kwaliteit voor je geld.

Door onze eigen productiemogelijkheden is GorillaGrip in staat binnen 5 werkweken een custom Rig te leveren; in elke gewenste kleur en met op maat gemaakte onderdelen waar nodig.

De fabriek bestaat sinds 1980. Uitgerust met een modern up-to-date machinepark voorzien we een brede klantenkring van verschillende producten. We produceren, naast sport en workout uitrustingen, onder andere Offshore constructies, vrachtwagenonderdelen, straat meubilair, enz.

We zijn begonnen met de ontwikkeling van het merk GorillaGrip in 2015. Na een jaar van ontwerpen en testen is het merk in 2016 aan ons bedrijf toegevoegd.

We maken enkel gebruik van Europees staal, werken met gecertificeerde lassers gebruiken een poedercoating van een Zwitserse fabrikant. Toestellen voor buitengebruik worden tevens voorzien van een zinklaag waarmee roesten uitgesloten is.

GorillaGrip kan je wensen uit laten uitkomen, zonder beperkingen!

   Pullup Rig.jpg