SPORTVLOEREN

SPORTVLOEREN

Sportvloeren van GorillaGrip zijn van kunstgras of rubber. Ideaal voor een sportvloer, zoals een fitness vloer, crosstraining vloer of sportschoolvloer. Het kunstgras en de rubbertegels zijn ook outdoor te gebruiken of als sportvloer thuis. Maak de sportvloer helemaal af met een sprinttrack van GorillaGrip.

Lees meer

Fitness vloer

Op een fitness vloer in sportscholen of thuis wordt gebruik gemaakt van gewichten of cardio apparatuur. Daarbij is het belangrijk dat de vloer geluiddempend is om de overlast te beperken. Dat kan prima met rubbertegels van GorillaGrip die dankzij de antislipwerking ook nog eens zorgen voor extra veiligheid.

Crosstraining vloer

Een crosstraining vloer moet een prettige ondergrond zijn tijdens het duwen, optrekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Verder moet de crosstraining vloer bestand zijn tegen het vallen van zware dumbells, gewichten of halters. Een crosstraining vloer van GorillaGrip biedt deze eigenschappen.

Sportschoolvloer

Een goede sportschoolvloer is van belang bij krachtsport, crosstraining of fitness. Een sportschoolvloer moet o.a. schokabsorberend en geluiddempend zijn. Verder is ook een antislip profiel belangrijk voor de veiligheid tijdens het sporten. Sportschoolvloeren van GorillaGrip beschikken over de optimale eigenschappen om prettig en veilig te trainen.

Soorten sportvloeren

Sportvloeren van GorillaGrip zijn gemaakt van kunstgras of rubber. Het kunstgras en de rubbertegels zijn ook outdoor te gebruiken of als sportvloer thuis. Ook leveren we sprinttracks voor functionele toepassingen.

Kunstgras

Het indoor/ outdoor kunstgras van GorillaGrip is zeer duurzaam en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Ons kunstgras op rol is speciaal ontworpen voor toepassing als indoor kunstgras voor fitness in sportscholen of als indoor kunstgras voetbalveld. Door de sterke vezels van ons indoor/ outdoor kunstgras zijn de zware sportapparaten in de sportschool geen enkel probleem. Voor buiten is dit kunstgras een ideale ondergrond voor o.a. crosstraining banen.

Rubbertegels

Een sportvloer met rubbertegels of matten biedt veel voordelen. Door de dempende eigenschap van de duurzame rubbertegels of matten kunnen dumbells en andere gewichten de rubbervloer niet beschadigen. Door het kwalitatief hoogwaardige rubber blijft de rubberen vloer slijtvast, trekt er geen kou meer op en blijft de ondervloer beter beschermd. Precies dát wat nodig is bij het uitoefenen van intensieve sportoefeningen! Verder zijn rubbertegels onderhoudsarm en makkelijk aan te leggen. Het biedt bovendien een uitstekende valdemping aan sporters.

Sprinttrack

Een kwalitatief hoogwaardige sprinttrack van GorillaGrip is uitstekend geschikt voor functionele toepassingen, het duwen en trekken van een zware slee of sprinttraining. Dit kunstgras wordt dan ook vaak toegepast als sprint track fitness, crosstraining track, heavy sprinttrack of sprint track sportschool. Het zware kunstgras heeft een zeer hoge vezeldichtheid en is ideaal voor intensieve trainingen zonder drukplekken achter te laten. De letters, cijfers en markeringen zijn niet op de sprint track gedrukt of erin gesneden, maar ze zijn er permanent in verweven. Hierdoor is slijtage nagenoeg niet mogelijk.

Neem contact op met GorillaGrip voor meer informatie over een fitness vloer, crosstraining vloer en onze sportvloeren prijzen!